Drone van het Jaar 2019

Drones zijn immens populair en er komen jaarlijks nieuwe modellen op de markt. Elk jaar komen er weer nieuwe snufjes en verbeteringen uit om drones nog beter, veiliger en gebruiksvriendelijker te maken. Tijdens de Drone van het Jaar-verkiezing worden de populairste drones uitgelicht en één bekroond met de titel Drone van het Jaar.

Stemmen

Drones.nl nomineert jaarlijks de meest populaire drones waarop de consument zijn stem kan uitbrengen. De drone met de meeste stemmen wint de prijs Drone van het Jaar. Van 1 t/m 30 september 2019 kunnen de bezoekers stemmen via de website van Drone van het Jaar op hun favoriete drone. Alle deelnemers maken kans op een te gekke prijs.

Bekendmaking

Nadat alle stemmen zijn geteld wordt begin oktober de winnende drone bekend gemaakt op deze website en op DRONES.nl. Ook wordt dan de winnaar van de winactie bekend gemaakt.

Drone van het Jaar

De Drone van het Jaar is een initiatief van DRONES.nl en in 2017 in het leven geroepen. In 2017 werd de DJI Mavic Pro verkozen tot drone van het jaar en in 2018 ging de felbegeerde prijs naar de Ryze Tech Tello drone.


De jaarlijkse Drone van het Jaar verkiezing wordt georganiseerd door