Winnaars

Sinds 2017 reikt DRONES.nl jaarlijks een prijs uit voor de beste Drone van het Jaar. Onderstaande winnaars hebben inmiddels een Drone van het Jaar verkiezing gewonnen. Welke drone er dit jaar aan deze Hall of Fame kan worden toegevoegd wordt begin oktober bekend gemaakt!

2018 - Ryze Tech Tello

In 2018 ging de prijs van Drone van het Jaar naar de Ryze Tech Tello drone. Deze drone blinkt uit in zijn goede prijs- kwaliteitsverhouding en is de ideale drone voor een jonge of beginnende dronepiloot. De drone is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Ryze Tech, chipfabrikant Intel en dronefabrikant DJI. Met een gewicht van slechts 85 gram en een vliegtijd van maximaal 13 minuten blinkt de Ryze Tech Tello drone uit in zijn klasse.
Meer info »

2017 - DJI Mavic Pro

In 2017 wist de DJI Mavic Pro de Drone van het Jaar verkiezing te winnen. Deze drone was immens populair door zijn vernieuwende ontwerp. Nog nooit eerder was een drone uitgebracht met opvouwbare armen met de specificaties van de Mavic Pro. De geavanceerde drone beschikt over een 4K camera die wordt gestabiliseerd met een 3-assige gimbal. Dankzij de opvouwbare armen is de drone makkelijk mee te nemen en daardoor de ideale reispartner.
Meer info »


De jaarlijkse Drone van het Jaar verkiezing wordt georganiseerd door